Loader

Saueskinn islandsk

Islandske saueskinn kjennetegnes først og fremst av vakre farger. De vanligste er hvite, svarte og hvite og svartflekkete. Den unike ullen til denne typen sau har en lengre haug og kan ikke sammenlignes med noen annen vanlig sauerase. Det er denne vakre kombinasjonen av farger og eksepsjonelt langt og mykt hår som får det til å se fantastisk ut i ethvert interiør. Alle islandske saueskinn har to lag; en myk, tett lomme og en lang ytterfrakk, som er et perfekt tillegg til et moderne interiør i skandinavisk stil.
Vi velger kun den beste kvaliteten av vårt langhårede islandske skinn.
Islandsk skinn, nøye utvalgt av oss for sine naturlige nyanser av hvitt, er utrolig tykt og mykt å ta på. I tillegg er de naturlige, ufargede, naturlig hvite med like naturlige og karakteristiske markeringer i svart og brunt. Disse effektene av islandsk saueskinn er også helt naturlige, noe som igjen gjør dem enda mer spesielle.

Disse luksuriøse saueskinnene som vil fungere utmerket som sofatrekk eller som teppe, og gir en original stil til ethvert miljø.

For å rengjøre, ta ut og rist godt og børst forsiktig.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert