Loader

Andre skinn Kattesenger og kattekurv

Leter du etter det perfekte stedet å slappe av for kattevennen din? En katteseng eller -kurv av saueskinn er et utmerket valg som gir komfort, helse og stil.
Saueskinn er naturlig antibakterielt og soppdrepende, noe som bidrar til å holde sengen ren og fri for skadelige patogener, og er myk, delikat og behagelig å ta på, noe som gir katten maksimal komfort under søvn og avslapning.
De høye kantene på noen Adam Leather saueskinnssenger gir katten en følelse av trygghet og hygge, og den myke saueskinnoverflaten er skånsom mot kattens poter og ledd.
En saueskinnseng er ikke bare et sted for katten din å sove, men også et stilig innredningselement. Saueskinnssenger og -kurver kommer i en rekke former, størrelser og farger for å passe til ethvert interiør.
Saueskinn er et utmerket materiale for en katteseng. Det er behagelig, sunt og stilig. Ved å velge en seng i saueskinn, er du sikker på å gi katten din et sted å slappe av som den vil elske.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert