Loader

Blog Vil du ha det bra hjemme? Meliert-Toffee er løsningen!

Vil du trives i ditt eget hjem? Meliert - Toffee er vår løsning!

Disse naturlige saueskinnene er en kombinasjon av ekstraordinær mykhet og original stil. Et karakteristisk trekk ved disse skinnene er en vakker, unik farge!

Meliert - Toffee fungerer som et teppe og samtidig som en unik dekorasjon i enhver interiørstil! Den vil også være perfekt som et dekorativt element på veggen eller som trekk til en lenestol eller sofa – for komfort er det viktigste!

        
Denne fyldige, varme Melierta lammekaramellen er luksus på sitt beste og vil beholde sin naturlige skjønnhet i mange år fremover!Naturlige saueskinn kommer fra økologiske tyske gårder. Vi importerer skinn direkte gjennom selskapet vårt, takket være dette kan vi være sikre på kvaliteten og originaliteten.
Våre skinn avgir ikke ubehagelig lukt og oppfyller alle kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Vi fokuserer 100% på naturlige rengjøringsmidler!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheter reservert