Loader

Blog Velge et naturlig dyreskinn som er riktig for deg

Dyreskinn er tilbake på moten, og kundene fornyes i tilliten til å kjøpe produkter som er et naturlig biprodukt fra kjøttforedlingsindustrien - så hvis du kan kjøpe skinnsko, kan du kjøpe et dyrehud med skyldfri samvittighet. Selv om det er mange designfaktorer man kan vurdere med dette fantastiske naturlige materialet, er kjøpet av et naturlig skinn til kontoret eller hjemmet ditt et personlig valg som passer dine preferanser.

Sørg for at skjulet ditt vil utfylle ditt rom og humør

Før du kjøper et skinn, må du nøye måle plassen du ønsker å innrede, slik at du vet nøyaktig størrelsen på huden du trenger for dette formålet. Skjul kan variere veldig i størrelse, så det å vite hvor stort skinn du trenger før du kjøper, er en viktig faktor i ditt valg. Hvis du planlegger å bruke et skinn for polstring av møbler, bør du vurdere hvor mye overflødig materiale du trenger for å dekke varen din. Mens symmetriske, naturlige huder kan ha mange forskjellige former, må du sørge for at du har noe overskudd for å passe inn i polstringsprosessen. Hvis du er usikker på hvor mye materiale du trenger, ta kontakt med en erfaren møbeltrekker eller møbelprodusent.

Prøv å se på skjulet før du kjøper

Hvis det er mulig, kan du prøve å se på skinnet før du kjøper det. Mange forhandlere, spesielt på nettet, viser representative skinn på sine nettsteder, men går deretter på selge huder med dårligere kvalitet eller mønstre. De beste forhandlerne fotograferer hvert skjul hver for seg, slik at du vet nøyaktig skinnet du får. Prøv også å se etter flekker i skinnet. Mens de fleste kutt, reparasjoner og merker for det meste er umerkelige, og er et uunngåelig resultat av solingsprosessen, kan noen få være stygge, og blir ofte bare lagt merke til når skinnet er installert på stedet.

Kjøp bare fra pålitelige og pålitelige kilder

Mange forhandlere av naturlige huder selger dem ikke med tanke på interiørdesign. Mange er rett og slett taxidermister eller forhandlere som ikke forstår materialet. Disse menneskene bør unngås. Hvis du snakker med en forhandler, kan du spørre hvor skjulene deres kommer fra. Spør hvordan de er garvet og hvilken type er hvilken. Kromgarvning er en av de beste metodene for å feste proteinene i huden og sikre at skinnet er slitesterkt og langvarig. Hvis du planlegger å bruke et skinn for polstring, må du også kontakte forhandleren din om den beste personen som kan gjøre dette. På grunn av den medfødte holdbarheten og tykkelsen på skinnet, kan mange uerfarne møbeltrekkere ha problemer med naturlige huder.

En hud vil vare nesten en levetid - Kjøp med forsiktighet

Når du har valgt et skinn som passer for din smak, plass og forventninger til kvalitet, bør du være fornøyd med kjøpet. Ikke bare kan du være trygg på at kjøpet ditt er et unikt stilstilskudd til dine egne plassvinnende komplimenter i mange år fremover, men ved å plassere et skinn på kontoret eller hjemme, gir du en informert uttalelse om din takknemlighet for moderne moderne stil og design. Du har også kjøpt et av de mest holdbare, langvarige materialene som er kjent for mennesker, og du kan være trygg på at kjøpet vil beholde sin glans og naturlige pels i mange år fremover.

Artikkel Kilde: http://EzineArticles.com/6777428

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert