Loader

Blog Vårt firma Adam-Leather spesialiserer seg på å tilby naturlige saueskinn av høy kvalitet til kunder over hele verden

Vi er stolte av å tilby premium saueskinn og levere dem til kunder i hele Europa. Vi ønsker å sikre maksimal bekvemmelighet for våre kunder, og det er grunnen til at vi tilbyr gratis levering av bestillinger innen Europa.
Enten du er en individuell kunde eller en bedrift, kan du alltid stole på rask og problemfri levering av produktene våre til ditt valgte sted.
Gratis levering er bare en av mange måter vi streber etter å gi våre kunder en omfattende og profesjonell service. Vi er sikre på at våre høykvalitetsprodukter og raske, gratis leveringer vil gjøre oss til din pålitelige leverandør av saueskinn i årene som kommer.
Vi inviterer deg til å besøke nettsiden vår og nettbutikken vår, hvor du finner naturlige saueskinn av høyeste kvalitet tilgjengelig i forskjellige farger, størrelser og mønstre. Vårt sortiment omfatter både bruksklare skinn og råvarer som kan tilpasses dine behov.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert