Loader

Blog Vakre luftige saueskinn - garveri Schlesiens voivodskap - Polen

Vi er stolte over at vi kan tilby deg unike saueskinn som vil glede deg med sin kvalitet og skjønnhet. Vårt firma spesialiserer seg på salg av kledde saueskinn og kjøp av rå saueskinn, vi opererer også i Schlesiske voivodskap. Vårt tilbud er det perfekte valget for både saueskinnelskere og de som ønsker å skape et unikt, prestisjefylt interiør. Hvis du er fra Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice eller en annen by i det Schlesiske voivodskapet, inviterer vi deg til å samarbeide.

Hvorfor er det verdt å velge vårt tilbud?

✅ Høyeste kvalitet: Saueskinnene våre er nøye utvalgt og utsatt for strenge behandlingsprosesser for å opprettholde sitt vakre utseende, fluffy hår og holdbarhet.

✅ Lokalt marked: Vi bryr oss om det naturlige miljøet og støtter det lokale markedet. Du kan kjøpe våre saueskinn i Schlesiske voivodskap. Vi kan levere bestillingen til deg med bussen vår (kun engroskvanta) eller sende pakken med bud. Vi leverer skinn til blant annet Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Bielsko-Biała, Zabrze, Bytom, Rybnik og andre byer.

✅ Allsidighet: Saueskinn er perfekt som et dekorativt element i hjemmet ditt, og gir det en unik karakter. Du kan bruke dem som tepper, møbeltrekk, puter eller til og med klesplagg.

✅Kundestøtte: Vår vennlige og kunnskapsrike kundeservice er her for å hjelpe og gi deg råd hele veien.

Ta kontakt for å lære mer om vårt tilbud og få informasjon om kjøp av rå saueskinn. Oppdag den unike kvaliteten og sjarmen til saueskinn fra det schlesiske voivodskapet i dag!

 

Skory owcze wojewodztwo slaskie

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert