Loader

Blog Ta med deg et rundt naturlig saueskinnsteppe hjem og nyt sjarmen nå!

Nyt sjarmen til et rundt teppe fra samlingen vår!

Saueskinn er et ideelt materiale for teppeproduksjon fordi ull er naturlig flekkbestandig og veldig lett å holde rent. I tillegg er naturlig saueskinn ekstremt slitesterk og veldig slitesterk, derfor er det perfekt til hverdagsbruk.

   

Vår kolleksjon med runde designertepper er laget av kun Gotland, Melerade, svensk, nederlandsk og Texel saueskinn av beste kvalitet. Hvert saueskinn som brukes i våre runde tepper er nøye utvalgt for sin busttetthet og naturlige glans. Disse teppene er også anti-allergiske, så de er også flotte på barnerom. Våre tepper vil garantert bringe mye varm og koselig atmosfære til hjemmet ditt.

Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi runde tepper i en rekke farger og størrelser. Vi perfeksjonerer hver stil og nyanse, og skaper tidløse mønstre i nøytrale farger og en myk overflate, ekstremt myk og luftig tekstur som helt sikkert vil utfylle interiøret ditt!
 Våre tepper er akkurat det du vil føle under føttene, spesielt om morgenen når du står opp av sengen.

Ta den med hjem og nyt sjarmen nå!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert