Loader

Blog Setetrekk i saueskinn - den perfekte løsningen for elskere av lange sykkelturer og et must for seriøse syklister!

Sykler du mye, vet du godt hvor viktig det er å føle deg komfortabel mens du sykler.

Med våre saltrekk kan du sikre 100 % av denne komforten! Materialet de er laget av gir inntrykk av å sitte på en pute, spesielt med stive sykkelsaler! Det er ingen hemmelighet at saueskinn regulerer temperaturen ved å transportere fuktighet bort fra huden, noe som gjør det til det perfekte tilbehøret for en komfortabel tur, spesielt om vinteren. Og for optimal kjørekomfort har trekket et elastisk bånd i bunnen som gjør det usynlig og passer godt til populære sykkelsaler. Saueskinnstrekk er veldig enkle å installere og passer perfekt til de fleste saler!

Kolleksjonen vår inneholder mange farger for å matche fargen og stilen på sykkelen din! Våre sykkelsetetrekk er laget av ekte saueskinn, inkludert Texel & Dutch, Skandinavisk saueskinn og Gotland.

Våre sykkelsetetrekk er den perfekte løsningen for elskere av lange sykkelturer og et must for seriøse syklister! Fordi komfort er ikke bare bekvemmelighet, men også beskyttelse!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert