Loader

Blog Setetrekk av saueskinn er et verdifullt tillegg som vil forbedre sykkelopplevelsen din.

Saueskinn setetrekk - Perfekt for de som liker lange sykkelturer og et must for seriøse syklister! Disse luksuriøse og komfortable setetrekkene er designet for å gi komfort og støtte under dine sykkeleventyr. Laget av saueskinn av høy kvalitet gir de en myk og myk følelse som bidrar til å redusere tretthet og smerte, slik at du kan sykle lenger og nyte hvert øyeblikk på sykkelen.
Takket være deres naturlige isolerende egenskaper hjelper setetrekk fra saueskinn også med å regulere temperaturen, og holder deg kjølig om sommeren og varm om vinteren. Det pustende materialet transporterer bort fuktighet, og holder deg tørr og komfortabel selv under intense treningsøkter eller varmt vær.
I tillegg til den uovertrufne komforten de gir, er setetrekk av saueskinn også svært slitesterke og langvarige. De er motstandsdyktige mot slitasje, noe som gjør dem til en flott investering for ivrige syklister som bruker mye tid på syklene. Enkel å installere og fjerne, de kan justeres for å passe til en rekke sykkelmodeller og salstørrelser, noe som sikrer en presis og sikker passform hver gang.

Enten du er en tilfeldig eller profesjonell syklist, er setetrekk i saueskinn et verdifullt tillegg som vil forbedre sykkelopplevelsen din.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert