Loader

Blog Sadelunderlag av saueskinn! Kjør med stil!

Profesjonelle salunderlag av høy kvalitet fra Tannery Poland er laget av saueskinn av høyeste kvalitet, som umiddelbart vil bli et symbol på luksus og klasse!

Sadelunderlaget våre er laget utelukkende av naturlig saueskinn, som absorberer støt perfekt, er pustende, absorberer fuktighet raskt, er svært slitesterk og smussavvisende. De kombinerer tradisjonelt utseende med beskyttelse og maksimal komfort! Våre salunderlag passer under salen for funksjonalitet og praktisk, og det tette naturlige saueskinnet tilpasser seg perfekt til formen på hestens rygg uten å deformeres! De fungerer som et dempende lag som beskytter hestens rygg mot gnaging, og gir komfort for både rytter og hest!


Hester beveger seg mye mer avslappet med salputene våre, og du vil se og føle hesten din løfte ryggen mer effektivt!


Vi tilbyr førsteklasses saueskinnsputer laget av saueskinn, inkludert Texel og nederlandske saueskinn, Relugan, skandinaviske saueskinn og mange andre. Med våre produkter hjelper du hester og deg selv å oppnå maksimal avslapning mens du rir!
Kjør med stil!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert