Loader

Blog Produsent - uten mellomledd. Så hva skiller oss ut?

Kjøp direkte fra produsenten! Høy kvalitet!

Vårt garveri har vært på markedet siden 1978. Vi er en familiebedrift med en tradisjon som går videre fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har vi i tillegg til tradisjonelle teknologier også begynt å introdusere nye produkter innen pelsdressinger.


Hva skiller oss fra hverandre?
Vi er hovedsakelig en produsent av naturlige saueskinn. Som et resultat er vår kunnskap om produktet som tilbys langt bedre enn mellomleddets. Distributørene kan heller ikke verifisere kvaliteten på hver enkelt råvare hvor vi har kvalitetsgaranti på det kjøpte produktet!
Vi importerer originalt saueskinn direkte fra Sverige, Nederland og Tyskland, dvs. oppvekstplasser for arter kjent og verdsatt av disse dyrene. , så vi er sikre på at vårt råmateriale er 100 % naturlig, varmt og holdbart.


Vi har brukt den gammeldagse bruningsmetoden i årevis, med den spesielle egenskapen at vi ikke bruker kjemikalier, og solingen av skinnene gjøres kun med naturlige midler! Vi produserer produktene våre under vårt eget merke, for i vårt selskap garver vi skinn! Vårt tilbud inneholder ulike typer produkter som fungerer godt som en original gave til alle, men spesielt som et komplement til interiøret. På grunn av deres naturlighet gir saueskinnsprodukter en unik karakter og atmosfære til hvert rom der de befinner seg! Vi tilbyr skinn i forskjellige størrelser, skinn med kort eller langt hår og skinn med unike farger, hvor alle garantert finner det de leter etter. Våre høykvalitetsråvarer i kombinasjon med erfarne medarbeidere gir deg de riktige verktøyene for å lykkes! Det tilskriver vi en stor del av vår levetid! I mange år har vi konsekvent gledet oss over tilliten og det gode omdømmet til våre kunder som allerede har nytt godt av våre tjenester.

Naturlig saueskinn - naturlig fra garveriet Polen !!!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert