Loader

Blog POLSK SAUSKINN! Laget fra start til slutt i vårt garveri!

Polske saueskinn er unike dekorative produkter med uvanlige farger og bust. Polsk naturskinn er saueskinn med skinnende, glatt hår, glatt og flekkete. De har unike mønstre av hvitt med brunt og/eller svart med middels eller lang ull. De er en flott kontrast og passer perfekt til enhver styling! Fargene på polsk skinn er levende og iøynefallende, takket være at de vil skille seg ut i alle rom. Tykk fleece legger til luksus og gir enestående komfort. Disse saueskinnene er allsidige og kan brukes som et koselig teppe eller et stilig plagg. Uansett hvordan du bestemmer deg for å bruke dem, vil våre polske saueskinnsfrakker utvilsomt tilføre atmosfæren til enhver plass. Våre polske saueskinn gjennomgår en grundig produksjonsprosess, som sikrer høyeste kvalitet og holdbarhet. Våre polske saueskinn produseres fra start til slutt i vårt garveri.
Våre saueskinn er hentet fra de mest verdsatte rasene, noe som betyr den høyeste kvaliteten på produktene våre. En grundig utvelgelsesprosess sikrer at kun de beste saueskinnene blir valgt ut til produksjon. Disse premium-rasene er kjent for sin myke, smidige og skinnende pels, noe som gjør dem til det perfekte materialet for våre luksusprodukter. Våre dyktige håndverkere håndterer hvert saueskinn omhyggelig, og sikrer at hver detalj foredles med største forsiktighet. Fra første forberedelse til etterbehandling jobber teamet vårt hardt for å lage saueskinn av uovertruffen kvalitet. Vår streben etter fortreffelighet gjenspeiles i produktene våre ettersom vi streber etter å levere de fineste saueskinn som vil tilføre verdi til enhver plass. Opplev den eksepsjonelle komforten og skjønnheten til saueskinnene våre og oppdag hvorfor de er selve symbolet på luksus.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert