Loader

Blog Peaux de mouton naturelles, biologiques et de haute qualité ? Uniquement chez Adam Leather !

Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av saueskinnsprodukter som ikke bare er luksuriøse, men også miljøvennlige.
Ved å kjøpe hos oss får du:
Økologiske saueskinnsprodukter av høyeste kvalitet! Våre saueskinn er nøye utvalgt for deres mykhet, holdbarhet og naturlige skjønnhet. Hvert produkt er laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør det til et luksuriøst tillegg til enhver plass.
Gratis levering til EU-land! Vi mener at eksepsjonell service alltid bør ledsages av praktiske leveringsalternativer. Det er derfor vi tilbyr gratis levering til alle EU-land, og sikrer at saueskinnsproduktene dine når deg enkelt og i tide.
Et bredt utvalg av dekorative, naturlige, økologiske saueskinn fra hele verden! Vår kolleksjon presenterer en rekke saueskinn fra forskjellige deler av verden, hver med sine egne unike egenskaper og sjarm. Enten du leter etter langhåret islandsk saueskinn eller et plysjtekselt teppe, har vi det perfekte plagget som passer din stil og preferanse.
Perfekte tillegg for å dekorere restauranter, gjestehus, hoteller! Våre saueskinnsprodukter er ikke bare estetiske, men også svært funksjonelle. De tilfører eleganse og varme til ethvert miljø, noe som gjør dem ideelle for å fremheve atmosfæren til restauranter, gjestehus og hoteller. Overrask gjestene dine med våre luksuriøse saueskinnsdetaljer.
Unike produkter for butikker! Er du en butikkeier som ønsker å forbedre tilbudet av produktene dine? Se ikke lenger! Våre unike og iøynefallende saueskinnsprodukter vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet og skille seg ut i hyllene. Fra koselige plagg til stilige puter, produktene våre er perfekte for å skape fengslende skjermer og tiltrekke krevende kunder.
Originale ideer for å diversifisere og berike interiøret! Våre saueskinn er ikke bare dekorative elementer; de er allsidige aksenter som kan forvandle ethvert rom. Enten du draperer dem over en stol eller bruker dem som et koselig teppe, tilbyr saueskinnene uendelige muligheter for kreativitet og tilpasning.
La fantasien løpe løpsk og oppdag nye måter å berike interiøret ditt med Adam Leather.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert