Loader

Blog På sporet av islandsk saueskinn av Adam Leather: Oppdag skattene til øyas naturarv

Islandske saueskinn er verdifulle ikke bare for deres unike egenskaper, men også fordi de kommer fra Island - et land med en lang historie og tradisjoner innen skinnproduksjon. Som et resultat har disse skinnene ikke bare høy nytteverdi, men også kulturell verdi.

Islandske saueskinn blir stadig mer populære over hele verden, spesielt blant mote- og luksusvarer-entusiaster. Mange selskaper begynner å bruke disse skinnene i produktene sine, og kunder velger ivrig produkter laget av islandske skinn for deres unike stil og kvalitet.

Islandske skinnprodusenter tilbyr ulike typer skinn, inkludert rå, garvet og bearbeidet saueskinn. Hver type skinn har sine egne egenskaper og bruksområder, slik at islandske skinn kan brukes til et bredt spekter av klær og tilbehørsproduksjon.

Islandske skinn har naturlige egenskaper som gjør dem ideelle for produksjon av klær og tilbehør, spesielt i vinterforhold. Disse skinnene er svært holdbare, motstandsdyktige mot slitasje og fuktighet. Fordi sauene blir oppdrettet på øya under harde klimatiske forhold, er skinnene deres ekstremt motstandsdyktige mot kulde og vind.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert