Loader

Blog Oppdag den sanne skjønnheten til saueskinn fra Adam Leather

Vårt firma Adam Leather tilbyr et bredt utvalg av saueskinn i forskjellige farger, takket være hvilke kunder har mange alternativer å velge mellom. Vi tilbyr et bredt utvalg av saueskinn og fokuserer på den høyeste kvaliteten på vårt polske produkt. Adam Leather tilbyr også muligheten for å tilpasse skinnet til individuelle kundebehov.
 Vårt garveri gjør det mulig å velge farger, tykkelse og andre egenskaper til skinnet, noe som gjør det mulig å lage skinnprodukter som passer perfekt til kundens behov og smak.
 Takket være dette kan hver kunde være sikker på at han vil motta et produkt som oppfyller forventningene hans hundre prosent.
 Det er også verdt å merke seg at vårt garveri Adam Leather har lang erfaring i produksjon og bruker tradisjonelle metoder som sikrer høykvalitetsprodukter. Selskapets ansatte er profesjonelle med mange års erfaring, noe som garanterer den beste kvaliteten og stilen på hvert produkt. For å oppsummere er saueskinn fra Adam Leather eksepsjonelt høykvalitetsprodukter som finnes i ulike farger, teksturer og tykkelser. Selskapet gjør det mulig å tilpasse skinnet til kundens individuelle behov, og produktene er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Adam Leather er et selskap med mange års erfaring i produksjon av skinnprodukter av høyeste kvalitet.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert