Loader

Blog Nyt den fantastiske skjønnheten og den ubestridelige sjarmen til svensk saueskinn!

Svenske saueskinn er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og unike egenskaper. Disse luksuriøse skallene har en vakker krøllete hårtekstur som gir eleganse og komfort til enhver plass. Tilgjengelig i en rekke farger, fra tidløse nyanser av hvitt og svart til varme og rike brune nyanser, de er perfekte for enhver stil og innredning. Dra nytte av allsidigheten til svensk saueskinn ved å utforske forskjellige måter å innlemme det i innredningen din. Skap et visuelt fengslende fokuspunkt ved å plassere det som et luksuriøst teppe på et tregulv, som umiddelbart hever atmosfæren i hele rommet. Eller sett den enkelt på en benk for et element av ekstrem mykhet og stil.

Vi setter vår ære i å hente saueskinnene våre direkte fra Sverige, og sikrer at vi kun leverer de beste og mest nøye utvalgte produktene til våre verdsatte kunder. Hvert saueskinn er nøye kontrollert og utvalgt for sin eksepsjonelle kvalitet og skjønnhet. Vår forpliktelse til å tilby saueskinn av høy kvalitet sikrer at du får et produkt som vil skape en luksuriøs atmosfære hvor som helst ellers.
Nyt den fantastiske skjønnheten og den ubestridelige sjarmen til svensk saueskinn, som vil dekorere oppholdsrommet ditt med eleganse og raffinement.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert