Loader

Blog Naturlige saueskinn er ikke bare varme og myke, men også slitesterke, hypoallergene og stilige!

Saueskinn er naturlige materialer som tilbyr en rekke fordeler og bruksområder. Først av alt er de utrolig varme og myke, takket være at de ofte velges for elementer som tepper, tepper og sengetepper. Det luksuriøse saueskinnet gjør det til et populært valg for de som leter etter koselig varme i de kalde månedene.
I tillegg til varme og komfort, tilbyr saueskinn andre praktiske fordeler. Materialet er kjent for sin holdbarhet, noe som gjør det egnet til daglig bruk. Som saueskinnstepper er de slitesterke, noe som betyr at de tåler mye fottrafikk uten å miste mykhet og form. Dette gjør dem ideelle for områder med mye trafikk som stuer, soverom og til og med barnerom.
I tillegg er saueskinn hypoallergen og har naturlige antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til et trygt valg for personer med allergier eller sensitiv hud. Saueskinnsfibre frastøter naturlig støvmidd og andre allergener for et renere og sunnere livsmiljø. Dette gjør saueskinn til et populært valg for babytepper og sengetøy da det er skånsomt mot sart hud.
Så neste gang du trenger varme, komfort eller et snev av eleganse, vurder å introdusere saueskinn til omgivelsene eller garderoben.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert