Loader

Blog Naturlige pelsskinn fungerer ikke bare som dekorative tepper!

Mange velger å bruke skinn fra dyr, som kuer eller sauer, for å skape et originalt og luksuriøst interiør. Dyreskinn har forskjellige teksturer, farger og mønstre, noe som gjør hvert ornament unikt. Du kan finne skinn med vakre pelsmønstre, subtile striper eller til og med skinn med nyanser av metalliske pigmenter for ekstra glans.

Mange interiørdesignere anbefaler bruk av naturlig skinn som dekorasjon på veggene. De kan monteres som paneler, stoppede plater eller på annen måte for å skape et unikt rom. Dyreskinn gir varme og tekstur til rommene, samtidig som interiøret føles mer koselig og elegant.

Husk at naturlig skinn bare er ett av mange dekorasjonsalternativer og alle bør velge løsninger som best reflekterer deres individuelle stil og verdier.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert