Loader

Blog Naturlig saueskinn! Laget av Nature - Produsert av Adam Leather!

For de som leter etter bærekraftige og miljøvennlige alternativer, har vi laget en samling av saueskinn og lammeskinn av høyeste kvalitet.
Saueskinn er naturlige materialer som tilbyr en rekke fordeler og bruksområder. Først og fremst er den utrolig varm og myk, takket være at den ofte velges for elementer som tepper, tepper og sengetepper. Spesielt saueskinnstepper er spesielt populære for sine naturlige isolerende egenskaper, som bidrar til å holde et rom varmt og koselig. Naturlig saueskinn er også ekstremt slitesterk, noe som gjør det til et holdbart og bærekraftig valg for produkter som tåler mange års bruk uten tegn til slitasje.
For å gi forbrukeren et bærekraftig og miljøvennlig alternativ, har vi laget en samling av det beste lammeskinnet og de beste saueskinnsproduktene og tilbehøret.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert