Loader

Blog Naturlig saueskinn - hvorfor er det verdt å ha det?

Sauing av saueskinn var kjent i Egypt for 4500 år siden. I Hellas ble garveriet nevnt i Odyssey Iliaden, i Polen eksisterte garveriet allerede på 1200-tallet.
Du har uten tvil forstått at solbrun hud har eksistert i "aldre" og fortsatt er på moten!

Hva er så spesielt med lammeskinnsprodukter?
For det første har saueskinn mange naturlige helsefordeler som hjelper til med å lindre smerte, regulere temperaturen, redusere friksjon og ubehag og fange smuss og bakterier.
I tillegg er naturlige saueskinnsfrakker en original dekorasjon for å dekorere alle stiler, både i boligbygg og i noen cateringfasiliteter. De tilbyr et luksuriøst og elegant utseende som er vanskelig å etterligne. De er perfekte for barnerom, for i tillegg til egenskapene ovenfor er de også enkle å rengjøre. Naturlig saueskinn egner seg også som trekk til en hagebenk og kan brukes hele året. Ingenting kan erstatte dette!

Saueskinn - en uvurderlig gave fra naturen!

Bla gjennom samlingen vår av naturlige saueskinn for å finne det som passer deg!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert