Loader

Blog Modell: Naturlig saueskinn & lammeskinn! Tar du vare på dem, vil de pynte hjemmet ditt i mange år!

Når vi kjøper dyrere ting, oppstår spørsmålene umiddelbart: hvordan vasker man dem? hvordan ta vare på dem Prisen på dyre saueskinnsprodukter skyldes at de er laget av ekte saueskinn, som ofte er vanskeligere å vaske enn kunstig saueskinn. Det er sant at de krever litt mer pleie, men selv om pleie av saueskinn kan virke litt mer komplisert, er det faktisk veldig enkelt, fordi den unike strukturen til produktet gjør det enkelt å fjerne smuss og skrelle av.

Vi kan rense lammeskinnsprodukter på ulike måter. En av de enkleste er vanlig risting, som lar deg enkelt og raskt fjerne støv og all slags smuss fra produktet. Følg rutinen: rist og børst håret.

Våtrengjøring er et annet alternativ. Dette er ikke en anbefalt metode da skinn kan deformeres når det er vått. Men hvis slik rengjøring av en eller annen grunn er nødvendig, anbefales det å bruke en spesiell lammeskinnsrens og bare vaske de skitne områdene. Handle raskt og i tide og ikke bruk tørketrommelen på våte deler av produktet!

Det siste alternativet jeg nevner er mekanisk rengjøring. Spesialmaskiner brukes til å gre saueskinnsfrakker, gre og støvsuge støv og klebrig skitt.

Naturlige saueskinnsprodukter er preget av naturlig holdbarhet, pålitelighet og høy kvalitet. Likevel er det verdt å etablere en fast rutine helt fra begynnelsen og minst en gang i uken riste saueskinnet, lufte regelmessig og tørke av med en ren klut.

Med så mye vanlig "kjærlighet" og oppmerksomhet, vil naturlig saueskinn belønne deg med et flott utseende i mange år fremover!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert