Loader

Blog Melerade Natural Sheepskinn er svært ettertraktet for sin ekstreme mykhet!

Melerade er en fascinerende rase som stammer fra kryssing av svensk og gotlandssau.
Med en unik blanding av funksjoner har disse sauene en sikkerhet som er veldig luksuriøs og garantert. Melerade naturlig saueskinn er svært ettertraktet for sin ekstreme mykhet, allsidighet og naturlige rykk!
Mens lyset danser over fibrene, viser Melerade saueskinn en fortryllende glød som utstråler eleganse.
For å oppsummere: Melerades glitrende hår og allsidighet, kombinert med dets fascinerende farger, har fascinert mennesker over hele verden!

Navnet "Melerade" kommer fra det svenske språket, med navnet "flekket". Nyanser varierer fra varme rav- og gulltoner til dype, fengslende brune. Melerade saueskinn er svært ettertraktet i tekstilindustrien og anbefales spesielt for å lage koselige, elegante og seksuelle tepper av tepper, og til og med delikat tilbehør. Melerades offbeat kvalitet og spenst gjør den til en verdsatt følgesvenn for både strikkere og fiberentusiaster.

Kort sagt, Melerade er en kombinasjon av skjønnhet, eleganse og allsidighet.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert