Loader

Blog Luxembourg! Våre saueskinn fra Adam Leather

Forretningsreise til en klient fra Luxembourg
Vårt firma Adam Leather er så populært at vi allerede er i hvert hjørne av vårt Europa. Denne gangen trengte kunden våre naturlige saueskinn til restauranten sin. Vi er glade for at du stoler på oss. Takk.
Naturlig saueskinn - Naturlig fra Garveri Polen
Saueskinn er vår spesialitet. Som importør, distributør og leverandør av naturlige saueskinn i Polen gir vi våre kunder tilgang til råmateriale av høyeste kvalitet - vi samarbeider kun med pålitelige produsenter, noe som oversetter til utmerkede estetiske og funksjonelle kvaliteter til de tilbudte saueskinnene.
Kunder som er interessert i å velge naturskinn oppfordres til å sette seg inn i sortimentet vårt i detalj, og hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt oss. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål og hjelper deg med å velge den mest optimale løsningen for dine individuelle applikasjoner. Vi tilbyr saueskinn som en del av detaljhandel og engros.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert