Loader

Blog Luksuriøse saueskinn! Her finner du den riktige fargen for ethvert interiør og den perfekte strukturen for enhver stil.

Bare med dekorative saueskinn fra Adam Leather - Tannery Poland, er du i stand til å skape interiøret ditt enda mer koselig og enda mer komplett.
Her presenterer vi bare en liten del av det som er i hele vårt utvalg av biodekorative Tannery Poland-produkter:


Gotland - De dekorerer perfekt rått interiør! Luksuriøs ull, utmerket slitestyrke og et bredt utvalg av farger med en unik metallisk glød er definitivt en av naturens mest perfekte kreasjoner!!
Heidschnucke har derimot en sterk retrostil! Deres fjæraktige karakter av det øvre laget av saueskinn og vakre fargevariasjoner gir inntrykk av bevegelse og flyt.
Island er et saueskinn som fungerer utmerket i en moderne skandinavisk stil og den eksepsjonelt lange og myke haugen gjør at det ser helt fantastisk ut. De vanligste er hvite, svarte og hvite og svartflekkete.
Holland & Texel - Disse skinnene er flotte til hagedekorasjon! På grunn av egenskapene deres vil de gi varme under kalde kvelder, og deres karakteristiske, vakre kombinasjon av farger vil legge til litt kos og romantikk.
Og hvis du vil vite hvilke andre typer saueskinn vi har, gå til www.adam-leather.com hvor du finner den riktige fargen som matcher interiøret ditt samt den riktige teksturen som passer perfekt til stilen din.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert