Loader

Blog Luksuriøse doble saueskinnstepper

Vårt mest populære doble saueskinnsteppe er laget for å skape et naturlig fabelaktig utseende! Det er et tradisjonelt eksempel på overdådig luksus! Ingenting slår følelsen av et naturlig teppe som gir mykhet og varme under føttene, spesielt på tre- eller steingulv.


Tenk deg å nyte to klassiske skinn, ekspertvalgt for form, lengde og nyanse, som deretter sys sammen til ett fantastisk teppe.

Høres bra ut?

Dobbelt saueskinn er allsidig fordi det ser like flott ut på sofaen som det er på gulvet, og dessuten er det supermykt og behagelig å ta på, og derfor fungerer det også som en matte for et barn. Og enten du har en liten eller stor plass, er det en stil og størrelse på teppet som passer perfekt inn i ethvert interiør.

Vårt produkt er et høykvalitets, ikke-giftig og hypoallergent produkt.

De er unike stykker 100% naturlige!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheter reservert