Loader

Blog Leter du etter en unik bursdags-/navnedagsgave? Du finner den hos Adam Leather!

Saueskinn - Fordeler med råmaterialet
Ved å importere originalt saueskinn fra steder som utgjør avlsbassenger for kjente og verdsatte arter av disse dyrene, kan vi være sikre på at vårt råmateriale er:

100% naturlig,
varm,
myk,
antiallergisk.
I vårt faste sortiment har vi, bortsett fra skinn preget av estetiske kvaliteter, også en råvare dedikert til helsefremmende formål. Relugan saueskinn brukes ofte til medisinske formål, spesielt under rehabilitering. De er perfekte for barn og eldre - de gir høy komfort, samtidig som de ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Naturlig saueskinn - Naturlig fra Garveri Polen
Saueskinn er vår spesialitet. Som importør, distributør og leverandør av naturlige saueskinn i Polen gir vi våre kunder tilgang til råmateriale av høyeste kvalitet - vi samarbeider kun med pålitelige produsenter, noe som oversetter til utmerkede estetiske og funksjonelle kvaliteter til de tilbudte saueskinnene.

Kunder som er interessert i valg av naturlig skinn oppfordres til å gjøre seg kjent med vårt sortiment i detalj, og hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt oss. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål og hjelper deg med å velge den mest optimale løsningen for dine individuelle applikasjoner. Vi tilbyr saueskinn som en del av detaljhandel og engros.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert