Loader

Blog Leder du etter en julegave? Fantastisk! Vi har forberedt noe idéer til dig!

Leter du etter en julegave? Flott! Vi har utarbeidet noen ideer for deg!
SAUESKINNSHANSKER - anbefales spesielt for personer som raskt blir kalde på hendene. Hansker er ikke bare varme, men også veldig fleksible, takket være at de passer til hånden. Tilgjengelig i elegante og tidløse farger med en attraktiv ullfinish. Si farvel til kalde hender en gang for alle!

SAUESKINNSTØFLER - vi anbefaler dem spesielt til alle som blir kalde på føttene. En av saueskinnets viktige egenskaper er at det regulerer temperaturen, så selv med gulvvarme vil tøfler fra kolleksjonen vår fungere perfekt. Den ankelhøye finishen beskytter i tillegg føttene mot kulde. Tilgjengelig i størrelsene 36 - 46. Takket være de myke og luftige tøflene vil ikke selv det kaldeste gulvet skade de kaldeste føttene.

 EN PUTE LAGET PÅ BEGGE SIDER vil gi en enestående soveopplevelse. Putene er håndlaget med tykt saueskinn på begge sider! De gir både komfort og stil! Naturlig som naturen skapte dem!

 DEKORATIVT LAMMESKINN – uansett om du legger det på sofaen, på gulvet eller ute, lunt og mykt, skaper det en koselig atmosfære og oppfordrer deg dermed til å hvile selv ved lave temperaturer. Tilgjengelig i forskjellige farger, størrelser og typer lær (beskrivelser finner du på: https://www.tannerypoland.pl/blog)

 RUNDTE TEPER motstandsdyktige mot smuss og svært enkle å holde rene. I tillegg er naturlig saueskinn ekstremt slitesterk og veldig slitesterk, derfor er det perfekt til hverdagsbruk. Uansett hvilken stil du foretrekker, tilbyr vi runde tepper i en rekke farger og størrelser.

 TRERAM - En perfekt dekorasjon, men også en krakk! Håndgraverte trepynt og luftig, naturlig saueskinn gjør dem ekstremt vakre og unike som dekorasjoner, og på grunn av størrelsen og stabiliteten kan skulpturen også brukes som krakk, fotskammel eller puff. Tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger fra lys til mørk!

         

Vi tilbyr alltid våre kunder produkter av høyeste kvalitet laget av 100 % naturlig svensk, nederlandsk og Texel, Gotland, Melerade og Heidschnucke saue- og lammeskinn! Vi er dypt økologisk bevisste og overholder svært høye etiske standarder når vi lager produktene våre. Naturlig slik naturen skapte dem.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert