Loader

Blog Kjøp direkte fra produsenten! Av høy kvalitet!

Vårt garveri har vært på markedet i over 40 år og er fortsatt veldig populært. Vi er et firma som hovedsakelig driver med dressing av pels. Hver måned reiser vi med produktene våre til mange land i EU! Våre produkter transporteres med busser, takket være at de ikke rulles eller presses som andre saueskinn sendt i pakker!
Vi er også klare til å komme til din bedrift for å presentere kvaliteten på skinnene våre! Det er også mulig å kjøpe naturlige saueskinn direkte fra vårt lager i Polen, hvor vi gjerne deler vår kunnskap om produktene vi tilbyr! ADVARSEL! Det er ingen minimumsbestillingsantall ved kjøp av produkter direkte fra vårt lager! Fordi å se produktet før du kjøper det, vil du ikke være i tvil om kvaliteten!

Vi jobber med saueskinn, inkludert Texel og nederlandsk skinn. Disse skinnene er kjent for sine ventilasjonsegenskaper som gjør at de tilpasser seg kroppstemperaturen, Heidschnucke er kjent for sine selvrensende egenskaper og slitebestandige tekstur, Gotland er en sjelden rase kjent for sin luksuriøse ull og utmerkede slitestyrke, Melerade er et saueskinn med et vakkert skinnende og silkeaktig hår å ta på! Som annet lær er svensk lær kjent for sin beste kvalitet, tekstur og multifunksjonalitet.

Kjøp direkte fra produsenten og vi garanterer høy kvalitet!

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert