Loader

Blog Julemarkedet er i nærheten! Utstillere - forbered julen i dag!!!

Vi inviterer grossister og meglere til å kjøpe våre vakre, varme og 100 % naturlige produkter til julemarkeder som bare venter på deg!

Markeder blir steder å finne de perfekte gavene, men også det perfekte stedet å selge produkter som tilbyr alt julehjertet begjærer!

Uansett hva du leter etter, med produktene våre er det garantert at ingen produkter mislykkes! Start julesesongen i dag med naturlige saue- og lammeskinn og håndlagde produkter fra vår kolleksjon!

Vi tilbyr engrossalg av naturlige saueskinn inkludert Melerade, Dutch & Texel saueskinn, Heidschnucke, svensk saueskinn og Luxury Gotland. Alle saueskinnene våre kombinerer naturens verden perfekt med subtil eleganse og moderne stil, og beriker automatisk ethvert interiør. Perfekt som tepper eller sengetepper i ett stykke, som huske eller ukomfortabel lenestol, spesielt nyttig på vinterkvelder!

Vi tilbyr også engrossalg av ferdige produkter, det vil si H. Puter, runde tepper alle sydd av biter av saueskinn av høyeste kvalitet. I tillegg finner du hansker og tøfler som passer perfekt til gaver og til kalde dager.

     

Vi har heller ikke glemt våre firbeinte venner! Du kan få hunde- eller kattehus og hestedekken! Du vil finne massevis av kvalitetsprodukter som er perfekte for å skape en fabelaktig julestemning.

Ikke nøl heller og gjør deg klar til å gå inn i dette magiske markedslandet ved å skjemme bort andre med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert