Loader

Blog IJslands leer is een echte schat onder de natuurlijke materialen.

Jeg kan ikke si klart hvilket saueskinn fra Adam-Leather som er en absolutt hit, fordi smak og behov er forskjellige.
Jeg kan imidlertid introdusere deg for det populære og høyt rangerte islandske langhårede saueskinnet som er veldig høyt ansett!

Islandsk skinn er en ekte skatt blant naturmaterialer. Dens unike egenskaper gjør den perfekt for interiørdesign, og gir komfort, varme og hygge.
Kjent for sitt tykke, lange hår og naturlige motstand mot fuktighet, er den perfekt som teppe, teppe eller sengeteppe.

Her er noen grunner til at du bør velge islandsk skinn:
Tett, langt hår: Det lange, to-lags håret av islandsk skinn gir utmerket varmeisolasjon, beskytter mot kulde og gir behagelig varme. Håret er også fleksibelt og motstandsdyktig mot deformasjoner, noe som gjør at tepper, tepper og sengetepper laget av islandsk skinn beholder sitt vakre utseende lenge.
Naturlig motstand mot fuktighet: Islandske sauer lever i det harde klimaet på Island, hvor de må tåle regn, snø og vind. Ullen deres har utviklet en naturlig motstand mot fuktighet, noe som gjør islandsk skinn til et ideelt materiale for tepper og tepper som vil bli utsatt for fuktighet.
Lett å rengjøre: Islandsk skinn er lett å rengjøre. Støvsug den regelmessig for å fjerne støv og skitt. For større smuss kan du bruke mild såpe og varmt vann.
Unikt utseende: Islandsk skinn kommer i et naturlig utvalg av farger, fra beige og brunt til grått og svart. Hvert stykke er unikt og har sitt eget unike mønster.
Holdbarhet: Islandsk skinn er ekstremt slitesterkt og tåler hard bruk i mange år. Med riktig pleie vil du nyte dens skjønnhet i lang tid.
Bred bruk: Islandsk skinn kan brukes til å lage ulike typer tepper, tepper og sengetepper. Den fungerer utmerket som teppe i stua, teppe på sofaen eller sengeteppe. Den kan også brukes til å lage mindre dekorative elementer, som puter og lenestoler.

Klikk på lenken under og gå til butikken vår med et bredt utvalg av skinnprodukter, inkludert islandske saueskinn.
www.adam-leather.com/shop/34-iceland-sheepskins

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert