Loader

Blog Gotland Sølvgrå Saueskinn

Grå og sølv gotlandske saueskinn regnes som de mest ettertraktede saueskinnene i verden. Disse utrolig silkeaktige råvarene kommer fra den største øya utenfor Sveriges kyst - Gotland. I århundrer har de blitt ansett som de mest luksuriøse saueskinnene på grunn av deres skinnende sølvgrå krøller og unike tekstur. Hvert sølvgrå saueskinn er unikt og 100 % naturlig. Den fantastiske tofargede fargekombinasjonen av strålende sølvhvit, stålgrå og mørk stålsort dekker alle nyanser av grått. Hvert Gotland saueskinn er naturlig garvet, det er ufarget, noe som betyr at det med denne unike fargen beholder sin opprinnelige farge. Skinnene er rett og slett fri for mange skadelige fargestoffer, blekemidler og kjemikalier og er derfor produsert på en miljøvennlig og human måte.

Det er mange bruksområder for gotlandske saueskinn. Her er noen måter å bruke dem på

1. Som sengeteppe passer det til ethvert interiør. Naturlig semsket skinn er veldig fleksibelt, noe som gjør at saueskinn passer perfekt inn i en stol, lenestol eller sofa.
2. Som teppe har det perfekt mykhet og slitestyrke, noe som gjør dette materialet ideelt å legge på gulvet.
3. Som dyresenger mister de ikke sin naturlige sjarm på grunn av den glatte overflaten av individuelle hår på saues hud - det er nok å riste av støv og hår en gang i uken.
4. Som en luksuriøs matte for et barn eller en eldre person gir den komfort og avslapning takket være varme- og fuktreguleringsfunksjonen. I tillegg er den økologisk og gir ikke allergi.

Bunnlinje: Gotland Grey Sølv saueskinn er mye brukt til praktisk og luksuriøs hjemmedekorasjon og er veldig enkle å ta vare på. En god shake en gang i uken vil holde dem vakre og skinnende i årene som kommer.
Det grågrå saueskinnet er silkeaktig og ullen er tykk, krøllete og frodig. Men for å føle det må du se det for å tro det!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert