Loader

Blog Forretningsreise til Nederland med våre naturlige saueskinn!

Forretningsreise til Nederland med våre naturlige saueskinn!
Våre saueskinn kjennetegnes først og fremst av høyeste kvalitet, vi gjør vårt ytterste for å møte forventningene til våre kunder. Takk for tilliten og vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med tilbudet vårt på nettsiden vår.
Saueskinn er naturlige materialer som tilbyr en rekke fordeler og bruksområder. For det første er den utrolig varm og myk, og derfor velges den ofte til ting som tepper, tepper og sengetepper. Spesielt saueskinnstepper er spesielt populære på grunn av deres naturlige isolerende egenskaper, som bidrar til å holde et rom varmt og koselig. Naturlig saueskinn er også ekstremt slitesterk, noe som gjør det til et langvarig og bærekraftig valg for produkter som tåler mange års bruk uten å vise tegn på slitasje.
For å gi forbrukeren et bærekraftig og miljøvennlig alternativ, har vi laget en samling av det fineste lammeskinnet og de fineste saueskinnsproduktene og tilbehøret.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert