Loader

Blog Fordyp deg i den myke omfavnelsen av naturens hollandske saueskinn!

Våre nederlandske saueskinn inneholder skjønnhet, luksus og enestående komfort. Takket være deres lekre, tykke og skinnende hår, er hver hud et mesterverk i seg selv.
Hvert skinn er håndvalgt for sin eksepsjonelle kvalitet, mykhet og holdbarhet, og deretter laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer.
Enten du ønsker å legge til eleganse til boarealet ditt eller skape en koselig krok på soverommet ditt, er våre nederlandske saueskinnskåper det perfekte valget. Deres luksuriøse tekstur inviterer deg til å dyppe føttene i mykheten, mens deres naturlige isolerende egenskaper holder deg varm og komfortabel hele året.

Disse saueskinnsfrakkene er ikke bare en fest for sansene, men også en stilig aksent. Deres tidløse sjarm vil lett utfylle enhver dekorstil, enten den er moderne, kunstnerisk eller rustikk. Drapert over en stol, plassert ved foten av en seng eller brukt som et dekadent teppe, vil våre hollandske saueskinnsfrakker umiddelbart heve atmosfæren hvor som helst.
Føl den uforlignelige gleden ved å fordype deg i den myke omfavnelsen av nederlandsk natur laget av saueskinn, skapt av Adam Leather!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert