Loader

Blog Farsdagen i Polen er ENORME SKRITT! husker du denne datoen

FARSDAGEN nærmer seg!
husker du denne datoen I Polen feires farsdagen den 23. På dette tidspunktet vil vi ønske vår Far en hyggelig hilsen eller en liten gave - hvor mye vi elsker og husker ham !!!


Har du allerede en gave klar? Leter du fortsatt etter en original gave fordi det ser ut til at faren din har alt du ønsker deg? Vi er her for å hjelpe!
I vårt tilbud finner du produkter som kan vise seg å være fantastiske gaver!
En pute kan være en flott gave. Tross alt bør det ikke mangle i stuen på sofaen eller på soverommet. En lammeskinnspute er en perfekt gave til allergikere, fordi den har svettetransporterende og antiallergiske egenskaper – en pute? Ikke bare for å sove!
Vårt neste tilbud er en saueskinnsbehandling, som svært ofte brukes til sanitære formål, spesielt under rehabilitering. De tilbyr rett og slett et veldig høyt nivå av komfort! De er veldig populære blant småbarnsfamilier og eldre.
Når du skal velge gave til pappa, er det bedre å investere i noe som rett og slett kommer godt med i hverdagen.

Ikke vent lenger og velg den perfekte gaven til faren din i dag!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheter reservert