Loader

Blog Et globalt fenomen - skandinaviske saueskinn!

Vakre skandinaviske saueskinnsfrakker er den perfekte løsningen for overgangen fra vår til vinter!
Ikke rart skandinavisk lær er et av våre mest solgte råvarer, tross alt er det kjent over hele verden for sine silkemyke krøller, et utrolig utvalg av farger, glans og multifunksjonalitet.

Alle som har befattet seg med denne råvaren vil sikkert bekrefte at det er et produkt
100 % trygt for menneskers helse og miljøet,
100% økologisk,
100 % naturlig, med en myk og silkeaktig følelse fra disse skandinaviske skinnene
100 % komfort og avslapning uansett hvor du kan sjekke bruken av skandinaviske saueskinn!

På grunn av den nevnte multifunksjonaliteten er dette materialet mye brukt som interiørdekorasjon, spesielt i skandinavisk stil. Det er et globalt fenomen fordi det kombinerer natur med subtil eleganse og moderne stil med naturlige elementer. Skandinavisk skinn er også en utmerket interiørdekorasjon i klassisk stil. De ser bra ut i ethvert nøytralt interiør, og skaper en varm og koselig atmosfære!

    

Skandinavisk skinn er skinn som vil fungere veldig godt på et teppe i stuen eller som pynt ved peisen, og plassert ved sengen vil de helt sikkert gjøre kjølige morgener hyggelige. De ser bra ut på en sofa eller lenestol. De pynter også hagestolen på en fabelaktig måte. Deres temperaturregulerende egenskaper gjør dem definitivt egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert