Loader

Blog Eksklusive gotlandske saueskinn - oppdag dem hos Adam Leather

Gotlandssau er en rase som opprinnelig kommer fra øya med samme navn på sørkysten av Sverige.
De er preget av langt, vakkert og skinnende hår og myk hud, som er et av deres mest verdifulle produkter.
Hvis du leter etter naturlige saueskinn fra Gotland-rasen, er det verdt å ta hensyn til produktene som tilbys av vårt firma Adam Leather.
Gotland saueskinn er også miljøvennlige. Disse sauene er frittgående og lever i harmoni med naturen, og skinnet deres utsettes for miljøvennlige solingsprosesser, som gir naturlige og økologiske produkter.
Gotlands saueskinn verdsettes ikke bare for sin høye kvalitet og unike utseende, men også for sine termiske egenskaper. Lange ullfibre på huden lar deg holde varmen på kaldere dager, og samtidig puste godt, noe som forhindrer overoppheting på varme dager.
Gotland saueskinn er karakteristiske på grunn av fargen. Pelsen på huden er lang, lys og bølget, og fargen på huden kan være grå, mørkegrå, svart eller brun.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert