Loader

Blog Det beste i verden! Bli vanvittig forelsket i saueskinnsproduktene våre!

Plassering av saueskinn i hjemmene våre har eksistert siden tidenes morgen. Vakkert saueskinn har dekorert hjemmene våre, tilført eleganse, kombinerer naturlige farger med dekorasjoner i hjemmene våre, og gir autentisk eleganse til hele miljøet. Naturlig saueskinn er ikke bare skinn, men også et naturprodukt med sunne egenskaper! Vel, sunt hvis det ble garvet med en naturlig metode, dvs. uten bruk av kjemikalier.
Hvert saueskinn fra Tannery Poland er unikt og unikt. Du kan finne krøllete eller helt glatte skinn, korthåret eller langhåret, flekkete eller ensfargede skinn. Og alt takket være vårt samarbeid med Mother Nature, som er like fantastisk og mangfoldig!
Vi vet at hvis vi vil skape, prestere og levere det beste, må vi elske det vi gjør! Derfor farger vi ikke råvarene våre, og solingsprosessen er naturlig. For naturlighet er bare behagelig når den tidløse berøringen og utseendet gleder sansene våre!
Vi er fascinert av det vi gjør og veldig engasjerte i arbeidet vårt, noe som gjør at vi kan møte kravene og forventningene til våre kunder! I tillegg selger vi uten mellomledd og til tross for den høyeste kvaliteten på våre saueskinn, er vi en av de billigste grossistene i Polen og Europa. Vi samler råvarene våre fra økologiske gårder i EU, hvor hver av våre kopier er unik, så originalitet og høyeste kvalitet er garantert.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert