Loader

Blog Den høye kvaliteten på våre saueskinn - gir deg naturlig komfort!

Leter du etter et originalt og komfortabelt tilbehør i stuen din?

Unn deg selv og dekorer hjemmet ditt med ekte saueskinn fra vår kolleksjon!

Prøv våre høykvalitets saue- og lammeskinn, som er veldig luftige og utrolig myke takket være det høye lanolininnholdet. Takket være ekte saueskinn kan du endre den ubetydelige og kjedelige atmosfæren i hjemmet ditt til en inspirerende følelse av frihet som vil gi deg mye glede hver dag!
Flere ting bidrar til den høyeste kvaliteten på skinnene våre. En av dem er ullfleece som er tettere enn saueskinn av dårlig kvalitet. Busten i seg selv blir ikke så fort flat, noe som hindrer fibrene i å floke seg så lett. Skinnene vi bruker til å lage produktene våre er ganske tykke og harde, men likevel fleksible. Silkigheten og mykheten til disse skinnene er kanskje den mest behagelige egenskapen til skinnene våre. Ved berøring alene kan du enkelt skille et saueskinnsprodukt av lav kvalitet fra et produkt av høy kvalitet.
Saueskinn er et naturprodukt, derfor kan det i noen tilfeller vises "mørke nyanser" på originalskinnet i lysere nyanser, men disse er ikke en ulempe, det er naturlig nok naturlig. Våre produkter er fri for defekter og ubehagelig lukt.
Saueskinn fra Tannery Poland er ekstremt allsidige produkter som kan brukes til alt! Ja, ja, disse råvarene av høy kvalitet har høy dekorativ verdi! Kun hos oss finner du et bredt utvalg av saueullprodukter som vil passe perfekt inn i ditt interiør.

Naturlig saueskinn tepper og tilbehør er virkelig hva drømmer er laget av!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert