Loader

Blog Barnas dag nærmer seg! Gjør deg klar til 1. juni!!!

Barnas dag nærmer seg!!!

Det feires på samme måte over hele verden. Det er en fest som gjør alle glade (vi var alle barn og mange av oss ønsker å komme tilbake), det er gaver, en festlig stemning og mye moro. Men ikke alt feires på en gang. I Polen feires tradisjonelt barnas dag 1. juni.

Vet du allerede hva du skal gi barnet ditt til jul? Eller kanskje du foretrekker å spare deg selv for den febrilske jakten på flere leker fordi barnerommet er overfylt? Planlegg en uforglemmelig og perfekt gave som vil gjøre dem glade! Vi har en alternativ løsning for deg!

Gi babyen (og deg selv) komfort og mykhet. Skap et koselig sted i barnehagen med våre naturlige saueskinnstepper. Teppene er myke, behagelige å ta på og antibakterielle, noe som gjør dem perfekte for barn og babyer. Dette er hovedfordelene med tepper fra samlingen vår.

Her finner du produkter for jenter, gutter og barn.

Ikke legg igjen gaver i siste liten! Gi barnet ditt noe spesielt!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheter reservert