Loader

Blog Allsidigheten til Adam Leather saueskinn kjenner ingen grenser!

Saueskinn har vært verdsatt i århundrer for sine unike egenskaper. Dens naturlige fibre gir ikke bare utrolig mykhet, men har også eksepsjonelle termiske isolasjonsegenskaper, som holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren. I tillegg er saueskinn svært pustende, fukttransporterende og gir maksimal komfort.
Allsidigheten til saueskinnet vårt kjenner ingen grenser!
Hvert Adam Leather saueskinn vil legge til luksus og raffinement til ethvert miljø, og umiddelbart skape en koselig og innbydende atmosfære i hjemmet ditt. I tillegg er Adam Leather saueskinn ikke bare luksuriøst, men også slitesterkt. I motsetning til syntetiske materialer er saueskinnet vårt biologisk nedbrytbart og det er et naturlig biprodukt fra næringsmiddelindustrien, noe som i praksis betyr at ingen sau har blitt skadet utelukkende på grunn av huden, så ved å velge våre saueskinnsprodukter kan du adoptere en mer økologisk og ansvarlig tilnærming til luksus.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert