Loader

Blog Adam-Leather saueskinnskolleksjoner er produkter som passer perfekt til din stil og behov.

Vi henter stadig nye inspirasjoner for å tilby våre kunder unike og ugjentakelige løsninger for interiørdesign av leiligheter, gjestehus, restauranter og hoteller. Hvis du eier en restaurant, pensjonat, hotell eller annen virksomhet som du ønsker å legge til et snev av originalitet eller leter etter et unikt produkt til butikken din, har vi gode forretningstilbud til deg.
Våre samlinger av Adam-Leather saueskinn er nøye utvalgt og laget av unike produkter laget av høykvalitets naturlig skinn fra anerkjente garverier i hele Europa. Vårt tilbud inkluderer ulike typer lær - fra glatte til uttrykksfulle teksturer, fra de mest tradisjonelle til de mest moderne mønstrene. Alle våre produkter er tilgjengelige i forskjellige størrelser, farger og design, noe som gir deg full frihet til å lage unike design. Uansett om du ønsker å skape en stilig effekt i lokalene dine eller du er på utkikk etter ekstraordinære produkter å selge i din butikk, vil vårt tilbud oppfylle alle dine forventninger. Når du kjøper fra oss, kan du være sikker på at du finner et produkt som passer perfekt til din stil og behov.
Vennligst besøk vår hjemmeside www.adam-leather.com hvor du finner hele vårt utvalg av unike produkter.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert