Loader

Blog Adam Leather dobbelskinn saueskinn er økologisk, høy kvalitet og naturlig perfekt!

Adam Leather doble saueskinn har som funksjon å kombinere ventilasjon med isolasjon, noe som i praksis gjør at det holder deg varm på frostkvelder og gir behagelig avkjøling om sommeren.
Disse skinnene er giftfrie, hypoallergene og trygge å bruke for folk i alle aldre, noe som i praksis betyr at de er økologisk garvet av oss, de er ikke farget eller bleket, så de inneholder ikke skadelige stoffer, tvert imot!
Disse multifunksjonelle skinnene kan brukes på mange måter, ikke bare hjemme, men også i hagen. Bruk den på stoler for å lage en så myk del, dekorer en ubehagelig lenestol med den eller frisk opp en gammel sofa, dekorer soverom for å få den til å se myk og koselig ut eller legg den på gulvet, for hva bedre kan føttene dine føles rett etter å ha kommet ut av sengen?
 
Adam Leather er økologisk skinn, høy kvalitet og naturlig perfekt!

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheter reservert