Loader

Blog Nyheter! Vår favorittfarge av naturlig og økologisk saueskinn kalt "varm sjokolade"

I vårt selskap fokuserer vi på full profesjonalitet og den høyeste kvaliteten på vårt polske produkt er alltid i første rekke. Vi verdsetter kundenes mening, og det er for dem vi utvikler potensialet vårt på global skala hver dag. Weź za tilliten.
Saueskinn er vår spesialitet. Som importør, distributør og leverandør av naturlige saueskinn i Polen, gir vi våre kunder tilgang til råvarer av høyeste kvalitet - vi samarbeider kun med pålitelige produsenter, noe som oversetter seg til utmerkede estetiske og funksjonelle kvaliteter til de t ilbud te saueskinnene.
Ved å importe originalt saueskinn fra steder som utgjør avlsbassenger for kjente og verdsatte arter av disse dyrene, kan vi være sikre på at vårt råmateriale er:
100% naturlig, varm, myk, anti-allergisk.
I vårt pomp sortement har vi, bortsett fra skinn preget av estetiske kvaliteter, også en råvare dedikert til helsefremmende formål. Relugan saueskinn brukes ofte til medisinske formål, spesielt under rehabilitering. De er perfekte for barn og eldre - de gir høy komfort, samtidig som de ikke forårsaker allergiske reaksjoner.
Kunder som er interessert i valg av naturlig skinn oppfordres til å gjøre seg kjent med vårt asortyment i detalj, og hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt oss. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål og hjelper deg med å velge den mest optymalne løsningen na obiad indywidualne applikasjoner. Vi tilbyr saueskinn som en del av detaljhandel og engros.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert