Loader

Blog Naturlige og biologiske saueskinn fra Adam Leather

Adam Leather er en anerkjent produsent og leverandør av høykvalitets naturlig saueskinn. Vårt firma tilbyr et bredt utvalg av skinn av høyeste kvalitet, som oppfyller forventningene til de mest krevende kundene.Vi tilbyr leveringstjenester over hele verden og i Europa.
Takket være den globale tilgjengeligheten og den utmerkede kvaliteten på produktene, har vårt firma Adam Leather vunnet tilliten til kunder over hele verden.
 Høye kvalitetsstandarder og profesjonalitet gjør selskapet vårt til den foretrukne leverandøren av naturlig saueskinn for mange kunder.
Hvis du ser etter saueskinn av utmerket kvalitet og ønsker å bruke verdensomspennende og europeiske leveringstjenester, er vårt merke et merke du kan stole på. Vårt brede utvalg av produkter og pålitelig kundeservice vil sikre din tilfredshet og tillit til at du vil motta saueskinn av høyeste kvalitet.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert