Loader

Blog Litt om selskapet vårt!

Vårt garveri ble etablert i 1978 og har fra starten vært en familiebedrift, hvor yrkets tradisjoner går i arv fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært drevet av sønnen til grunnleggeren, og siden den gang har vi, bortsett fra tradisjonelle teknologier, begynt å introdusere nyheter på dette feltet.

saueskinn! Laget av naturen - Laget av Adam Leather!

Saueskinn er naturlige materialer som tilbyr en rekke fordeler og bruksområder. Først av alt er den utrolig varm og myk, takket være at den ofte velges for elementer som tepper, tepper og sengetepper. Spesielt saueskinnstepper er spesielt populære for sine naturlige isolerende egenskaper, som bidrar til å holde et rom varmt og koselig. Naturlig saueskinn er også ekstremt slitesterk, noe som gjør det til et holdbart og bærekraftig valg for produkter som tåler mange års bruk uten tegn til slitasje.
For å gi forbrukeren et bærekraftig og miljøvennlig alternativ, har vi laget en samling av det beste lammeskinnet og de beste saueskinnsproduktene og tilbehøret.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert